IJskeuken

Onze ijskeuken staat voor kwaliteit, dat is voor ons het enige wat telt in het bereiden van ons ambachtelijk ijs.

Sinds 1997 bereiden we ambachtelijk ijs in vele smaak- variaties. We bereiden roomijs, sorbetijs in veel verschillende smaken, daarnaast bereiden we een breed assortiment aan ijstaarten die indien gewenst ook op maat kunnen worden gemaakt.

Onze ijskeuken heeft veel ruimte zodat we gemakkelijk kunnen werken. De apparatuur bestaat uit 2 pasteuriseer ketels waar onze basis-mix in wordt gemaakt. Tevens staan er 3 ijsmachines die alle 3 15 liter ambachtelijk ijs produceren. In onze ijskeuken produceren wij zelf het ijs en er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het ijs wordt geproduceerd onder uiterst hygiënische omstandigheden en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen (HACCP waardig).

Onze basismix van roomijs bestaat uit verse koemelk en verse slagroom. Deze mix wordt gepasteuriseerd naar 85⁰ Celsius, waarna het weer wordt terug gekoeld naar 4⁰ Celsius, vervolgens krijgt ons ijs een rijpingstijd van 4 uur.

Het sorbetijs is gebaseerd op vruchten en water. Hier wordt geen melk aan toegevoegd. Dit ijs is zeer geschikt voor mensen/kinderen die een melk allergie hebben. 

Contact

Openingstijden

  EERSEL BLADEL
MA  GESLOTEN  GESLOTEN 
DI 10.00 TOT 21.00 10.00 TOT 20.00
WO  10.00 TOT 21.00 10.00 TOT 20.00
DO 10.00 TOT 21.00 10.00 TOT 20.00
VR 10.00 TOT 21.00    10.00 TOT 20.00
ZA 10.00 TOT 21.00 10.00 TOT 20.00
ZO 12.00 TOT 21.00 12.00 TOT 20.00

Social

Desmaakchocoladeijs.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD