De Smaak! behoort tot de top 3 beste IJssalons van Nederland 2024

De Smaak! Chocolade & IJs wist zich op 11 maart 2024 te nomineren door eerste te worden in de strijd om de Gouden IJscreatie. Samen met de ijssalons die met hen het podium deelden en de top drie van de deelnemers aan de Gouden IJsspatel, streden zij de afgelopen maanden om de titel IJssalon van het Jaar 2024. 

Alle genomineerde bedrijven zijn door een jury bestaande uit twaalf personen beoordeeld die de zes ijssalons onaangekondigd hebben bezocht. Verder vond er een hygiëne keuring plaats door een extern bureau. De ijsbranche kent namelijk haar eigen hygiënecode en hier wordt streng op beoordeeld. Op basis van deze bezoeken is een rapport opgemaakt, waarbij de ijssalon met de hoogste score er met de titel vandoor gaat.

Het was een close finish want nadat we ons juryrapport ontvingen vanuit vereniging ambachtelijke ijsbereiders blijkt het dat we met een nipt verschil verloren hebben ten opzichte van de nummer één. Met gepaste trots willen we mededelen dat we 2de van Nederland zijn geworden!

Ondanks dat wij net niet de winnaar zijn geworden, zijn wij enorm trots op deze prestatie en op ons team. Maar ook trots op jullie, onze klanten. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen. Zonder jullie geen De Smaak! Chocolade & IJs.
 


Naar nieuwsoverzicht

Desmaakchocoladeijs.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD