Eerste plaats Gouden IJscreatie 2024

Gijs Kennis heeft met zijn ijscreatie 'Impeerium' de titel Gouden IJscreatie 2024 behaalt. Door deze overwinning is De Smaak! Chocolade & IJs genomineerd voor de titel ‘IJssalon van het Jaar 2024’.

In totaal namen negen deelnemers uit het hele land deel aan de Gouden IJscreatie 2024. Ze maakten live voor het oog van het publiek en een deel van de vakjury vier identieke ijscreaties. Daarvoor kregen ze zes minuten de tijd. De creatie moest perendemi-ijs bevatten. Ze werden beoordeeld op werkwijze, uiterlijk, presentatie, smaak, tijd, originaliteit en gebruikte technieken. Een deel van de jury proefde de creaties blind in een afgesloten ruimte. 

De winnende creatie, ‘Impeerium’, bestaat uit perendemi-ijs met een heerlijke pecannootcrunch, gecombineerd met beurrenoisette-ijs in de vorm van een peertje. Binnenin bevindt zich een kern van perencompote, omhuld met gekleurde witte chocolade, witte chocolade parfait, saus van dulce de leche karamel, saus van calamansi en een ring van tuille.

We willen jullie natuurlijk ook graag laten genieten van deze creatie. Je kunt de Impeerium creatie in de winkels komen proeven. 
We hebben 2 varianten namelijk de Impeerium classic en de Impeerium deluxe.
De classic variant geeft je de beleving van de smaken en is handig voor in de hand of onderweg. De deluxe variant is natuurlijk de creatie waarmee Gijs de titel heeft binnengesleept!
 


Naar nieuwsoverzicht

Desmaakchocoladeijs.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD