Ilse Kennis tweede bij Nederlands Kampioenschap Gelato Festival.

Ilse Kennis van IJssalon De Smaak! Chocolade & IJs is tweede geworden met haar smaak Lemon Almond Crunchy. Ze werd hiermee tweede tijdens de Gelato Festival Challenge, gehouden bij de vakbeurs Bakkersvak in Gorinchem.

De wedstrijd telde 26 deelnemers. Naast deze tweede plaats heeft Ilseook een ticket voor het Europees Kampioenschap in 2020 in Italië. Dit geldt ook voor de nummer één van de challenge, Kees Baars van Ijsie Prima uit Callantsoog met zijn smaak Spiced Coffee. IJssalon De IJskuip (denekamp) Van Erik Kuiper is derde geworden met de ijssmaak Boerendans met custard van advocaat en chocolade.

De prijs voor Next Generation= -30  ging naar Matthijs Bollen van IJs van Matthijs uit Wassenaar. Hij heeft gewonnen met zijn Yoghurtijs van bloedappelsien, cheesecake en een crumble van bastognekruimels, witte chocolade én gedroogde frambozen. Matthijs Bollen trekt in 2019 naar het EK voor jongeren.

Wij zijn super trots op de prestatie van Ilse en kijken er naar uit om in 2020 onze SMAAK te testen tegen de top van Europa.


Naar nieuwsoverzicht

Desmaakchocoladeijs.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD